PT och PT online höst 2018

Den 1 september börjar jag jobba igen efter min mammaledighet. Det innebär att jag öppnar upp tider för personlig träning och PT online både för mina befintliga klienter men också ett par platser för nya kunder. Jag har dock endast ett par platser lediga och kommer att väja ut klienter utifrån de jag tror dels behöver min hjälp allra mest, dels förstås de som jag tror passar bäst in på de områden där min kompetens och erfarenhet är störst.

Jag har 5 platser för PT i Göteborg och 5 platser i Dalstorp. I Göteborg kommer jag att vara torsdagar i höst, i Dalstorp är jag onsdag och fredagar. Dessutom har jag 10 platser lediga för Pt online där du kan välja mellan kostrådgivning, träningscoaching eller både och.

Allt om priser och vad som ingår i de olika paketen kan du läsa här. 

För att ansöka om en plats för PT online mailar du mig på kontakt@lifeatcore.com, berätta om dig själv, vad du vill ha hjälp med, din historik kring träning och annat som är bra för mig att veta. Jag tar emot ansökningar till på fredag och återkommer till er alla med besked nästa måndag.

För att ansöka om en plats till personlig träning så bokar du en gratis konsultation på aktuellt gym via vår bokningstjänst online. Du kan också maila och ansöka om en plats om du inte har möjlighet att komma på konsultation. Då mailar du samma adress som ovan.

Varmt välkommen!

Madeleine Rybeck (1 av 1)-3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *