Löpning,  Okategoriserade,  Träningsevent & kurser

Häng med på löpinspiration i Halmstad!

Den 22-23 september är det dags, höstens löparevent går av stapeln och jag ser så mycket framemot att få ta hand om och inspirera er en hel helg! Helgen består av träning, föreläsning, workshop och häng med likasinnade. Självklart äter vi gott och njuter av lugn och ro emellanåt också, det är ju precis lika viktigt som själva träningen. Helgen passar alla som klarar att springa 5 km, du behöver inte vara duktig löpare för att hänga med, passen anpassas så att alla kan delta utifrån sin nivå, ingen kommer efter!

img_7837

Programmet för helgen ser ut såhär

LÖRDAG

9.00 Välkomna! Incheckning och genomgång av helgen

9.30 Löpteknik, hur vad och varför? Det finns massor av knep för att göra löpningen både lättare och roligare, samt minska dina risker att skada dig. Här går vi igenom hållning, höftens position, vi pratar steglängd, fotisättning, armföring osv och lägger stort fokus på att du som deltagare får träna praktiskt. Vi ger individuell feedback för förbättringar!

10.30 Mellanmål

11.00 Coreträning för löpare, ett pass med fokus på stabiliserande övningar specifika för just löparens rörelsemönster

12.00 Lunchbuffé

13.30 Föreläsning kost för prestation, hur kan vi använda kosten som ett hjälpmedel för att orka springa längre eller snabbare och få en bättre återhämtning?

15.00 Långpass, Prins Bertils stig, 10-20 km där var och en kan vända när det känns lagom och vi springer i ett lugnt tempo och njuter av den magiska omgivningen!

18.00 Middag

SÖNDAG

8.00 Morgonjogg, 5-7 km i lugnt tempo för att väcka kroppen och skaka loss lite efter gårdagens långpass

9.00 Frukostbuffé

10.00 Workshop- löparskador samt löpstyrka. Samantha som är massör i grunden är expert på olika skador och hur de uppkommer samt hur vi bäst rehabiliterar dem. Vi går igenom alla de vanligaste löparskadorna, förebyggande övningar samt rehabövningar och lägger också stor vikt vid generell löpstyrka för att hålla kroppen skadefri hela livet.

12.30 Lunchbuffé

14.00 Intervallpass, pulsträning där vi övar på att hitta olika pulsnivåer och lära känna vår kropp maximalt utan att pressa oss över gränsen. Ett inspirerande pass som ger mersmak inför kommande intervallträning på hemmaplan!

15.00 Avslutning

Vi har några platser kvar till helgen, sista anmälningsdag är fredag den 14 september.

I priset ingår förutom alla pass, föreläsning och workshop även övernattning i dubbelrum, alla måltider samt ett linne från vår samarbetspartner Röhnisch. Dessutom har alla deltagare 50 % rabatt på PT online cid tecknande under eller efter helgen. Totalt värde till ordinarie pris på helgens aktiviteter uppgår till ca 3500 kr. 

Kostnad 2195 kr, betalas på faktura eller med swish. (fakturaavg 29 kr tilkommer)

Varmt välkomna med er anmälan på denna länk! 

 

img_8053

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *