Back to home
in Okategoriserade

Äntligen träning!

 • 15 september, 2018
 • By Madeleine Rybeck
 • 0 Comments
Äntligen träning!

Jag har varit förkyld hela veckan, alltså sådär jätteförkyld, ni vet nästan som en såndär mansförkylning? Galet jobbigt men otroligt tacksamt att jobba så mycket hemifrån då, jag har suttit med PT online och mina webkurser väldigt mycket, plus förberett en del för nästa helg då vi kör vårt löparevent i Halmstad. Jag kan tycka att det är lite mysigt att gå runt hemma och vara krasslig, dricka te och strunta i att både klä på sig och sminka sig, vissa dagar har jag knappt borstat håret! Igår testade jag att jogga lite lätt men jag valde att vänta med lite tuffare träning tills jag kände mig helt kry, jag har haft både feber och rejäl hosta, då riskerar jag aldrig nåt.

Idag vågade jag mig iväg till gymet och så himla skönt det var att få svettas lite igen! Ja, på ett naturligt sätt istället för de där nattsvettningarna som kommer av febern dvs… jag körde igenom hela kroppen med fokus på ben, rumpa, rygg och mage, det är ungefär så mina styrkepass ser ut för det mesta numera. Lite av allt! Min styrketräning fungerar ju just nu som komplement till löpningen och något jag gör för att hålla mig skadefri, inte som förr om åren när styrketräningen i sig var mitt fokus. Jag tycker det är skönt att låta olika saker få uppmärksamhet i olika perioder men ibland undrar jag om jag nånsin kommer ha lust att gå in sådär helhjärtat för en speciell träningsform igen? Jag trivs ju så himla bra med variationen!

By Madeleine Rybeck, 15 september, 2018
0 Comments
 • Carro
  15 september, 2018

  Härligt att vara frisk igen!

  Jag varierar också träningen men just nu är det styra 3dagar/vecka, yoga 1 gång i veckan och mitt nya mål är att verkligen få till de där 10000stegen/dag.
  Tränar inte för vikt utan för att orka bli gammal. Väger säkert något kilo mer än vad BMI eller någon annan löjlig skala anser men är man 161cm med breda höfter och stor byst kan man inte väga 50 kg utan att späka mig själv ner i vikt och det vill jag inte göra.

  Är sugen på att ta ett par pt-online timmar under vintern för att få träningsinsiration?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck