Okategoriserade,  Träningsevent & kurser

Workation i Örebro

En workation är en kombination av semester och jobb, work- vacation. Just en sådan befinner jag mig på i Örebro denna helg och den innehåller massor av spännande delar! Igår lyssnade jag på föreläsningar om både fotografering, redigering och filmskapande. Dessutom åt vi gott, hängde med härliga likasinnade och på kvällen hade vi tid för fotografering och filmning i en helt magiskt glimrande höstkväll.

Vi bor på superfräscha Clarion Collection Borgen, vilket häftigt ställe alltså! Hotelldirektören visade oss runt i hotellet och vi fick se några av rummen, de har 125 rum och precis alla är helt unika, det finns inte två likadana! Jag blev minst sagt inspirerad inför vår husrenovering...

Unnade mig en spegelselfie, det var länge sen!

Filmskapande med Sara från "Tant Sara". Inspirerande, nu ska det bli mer film här framöver!

Avslutningen på lördagen bestod av en diskussion med en politiker från Örebro angående influencers i politiken. Vad tycker ni, ska influencers skriva om politik? 

Det finns både tid och inspirerande miljöer för fotografering här, vilka magiskt vackra platser! 

Kvällen avslutades med bubbel och god mat innan jag drog mig tillbaka för att redigera lite film på rummet. Resultatet kommer när det är klart, håll utkik!

Idag söndag började med att jag mötte upp en bekant i Örebro för en morgonlöpning. Drygt en mil i absolut magisk miljö, soluppgång, öppna slätter och så himla härligt med sällskap! Jag älskar hur mitt jobb öppnar dörrar och ger kontakter över hela landet.

Efter frukosten var det dags för dagens föreläsningar, att jobba effektivt (bra för alla egenföretagare att lyssna på...) och vad vi som bloggar kan göra för att göra bloggen mer inspirerande, läsarvänlig och fyllda av bra innehåll för er läsare. Det är ju för er jag bloggar!

Nu rullar jag hemåt full av ny inspiration och idéer för framtiden. Så härlig känsla!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *