Back to home
in Filmade träningspass, Löpning, Okategoriserade

Video- därför tränar jag

  • 19 oktober, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Förra helgen var jag i Örebro på en kurs/inspirationshelg. Vi fick bl a lära oss mer om film och att skapa rörligt material och jag blev så otroligt inspirerad! På kvällen filmade jag det ni ser nedan, en slags kärleksförklaring till min träning och varför jag egentligen tränar. Ni behöver ha ljudet på.

Jag känner mig väldigt peppad på att filma mer material i den här stilen, som inte är rena instruktionsfilmer som jag brukar utan mer för inspiration och att förmedla en känsla. Skulle ni vilja ha det? Skriv gärna en kommentar i så fall, jag är intresserad av vad ni vill se mer av!

Bakom kameran Clara Toll

0
By Madeleine Rybeck, 19 oktober, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.