Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Rea i webshopen & reflexväst på köpet

  • 1 november, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Rea i webshopen & reflexväst på köpet

Hösten går mot vinter och vi närmar oss faktiskt jul med stormsteg. Min äldsta dotter är överlycklig, dels längtar hon såklart till julen men sen vet hon att när det blir vinter, då fyller hon år! Fanns det något bättre när man var liten än att fylla år? Sån längtan!

Jag håller på rea ut höstens kläder i min webbshop nu och ger er därför 40 % rabatt på massor av tröjor, jackor, tights, linnen och t-shirtar. Dessutom har jag plockat ut några  sport-BHar, strumpor och trosor i funktionsmaterial som också är nedsatta till samma härliga rabatt. En superchans för dig som vill handla julklappar till familj och vänner utan att lägga en förmögenhet.

600-2

Hela helgen, torsdag- söndag, skickar jag dessutom med en reflexväst med alla ordrar över 1000 kr. Jag hoppas verkligen att ni alla använder reflexer när ni är ute tidigt och sent nu, dels blir det fort mörkt, dels är det väldigt svårt att se när det regnar eller är disigt vilket det är en hel del på hösten. Hellre synas för mycket än för lite!

Reflexvästen är värd 199 kr och finns i rosa eller gul samt i tre storlekar. Jag kontaktar dig via mail för att stämma av vilken du vill ha i samband med att din order skickas!

Du hittar alla reaplagg från The coreshop här, och vill du kolla in reflexvästen så finns den här!

960EABDE-3580-4A61-BBCD-4CB3D1179511

8D1B23BA-F02D-4F0C-8374-77C3CF7E2A18

600

By Madeleine Rybeck, 1 november, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck