Back to home
in Okategoriserade

Veckans andra styrkepass & ny favorit för rumpan

  • 3 november, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 2 Comments

Det var varken bättre eller sämre i halsen när jag vaknade imorse. Ett litet skav som liksom kittlar och stör lite men inget mer. Jag bestämde mig för att åka till gymet och köra ett lugnt pass och känna efter lite hur det kändes i kroppen.

Mestadels blev det fokus på rygg och mage men jag klämde in lite rumpa också, den behöver verkligen all kärlek den kan få, både för löpningen och för att kunna fylla ut jeansen snart igen!

Ibland kan jag fnissa lite åt hur påhittiga människor är med att använda gymets maskiner till helt andra grejer än de är avsedda för men idag var jag likadan. Jag skulle köra hip thruster i smithen men den gick liksom inte tillräckligt långt ner för att få hela rörelsen, jag provade runt lite innan jag kom på att jag kunde klämma in mig i bensparken, med sittkudden bakom ryggen och själva sparkkudden över höften.

Jädrar vad det tog på rumpan men det var nog en underhållande syn att se mig klämma min in där haha! Tur det var ganska folktomt där på morgonen! Det blev en ny favorit iaf, den kör jag definitivt igen!

Jag avslutade som vanligt med några tuffa bålövningar, alltid minst tre i slutet av varje styrkepass. Sen smakade frukosten underbart, det är nog det bästa med morgonträning, hur gott det är att äta efteråt. Håll nu tummarna för att jag kan springa imorgon, heja kroppen!

0
By Madeleine Rybeck, 3 november, 2018
  • 2
2 Comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *