Debattinlägg,  Kvinnohälsa,  Livsinspiration,  Okategoriserade

Våga säga nej!

Om det är ett enda råd jag vill ge till dig som är stressad, utbränd eller på väg att bli. Om det är ett enda tips jag vill ge till dig som kämpar med livspussel, egna och andras krav på ett perfekt hem, en vältränad kropp, en framgångsrik karriär, en snygg bil och ett ständigt gnistrande humör. Om det är något jag vill säga till dig som kämpar, sliter och känner dig otillräcklig över att aldrig vara nog bra på nog många saker samtidigt.

Lär dig att säga nej.

Träna på att säga nej.

Lyssna inåt, på magkänslan och när det inte känns 100 %, säg nej.

Desto bättre du blir på att säga nej, desto mer energi, tid och fokus kan du lägga på de saker du vill säga ja till. De som ger mer än de tar, som får dig att stråla, ger dig fjärilar i magen och rosor på kinderna. Fyll ditt liv med så mycket fjärilar och rosor du bara kan!

Ska vi säga så?

ef3d6eeb-2bfc-4fe7-af75-2fb319aced80

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *