Okategoriserade

Black weekend I min webbshop- halva priset på all rea

Hela helgen rear jag ut alla höstens plagg till halva priset i min webbshop. Massor av tights, tröjor, linnen, jackor, t-shirts och underkläder (sport-bhar, trosor, strumpor i funktionsmaterial) till riktigt bra priser. Är du sugen på något nytt till dig själv eller vill du kanske passa på att fynda julklappar till någon du tycker om, ta chansen!

 

Jag vill betona att jag inte vill uppmuntra till onödig köphets, köp inget du inte behöver! Men om du ändå behöver nytt ska du såklart passa på när du kan köpa det till bra pris. Onödigt att betala för mycket såklart.

 

Rea måste jag göra ibland, det kommer in nya kollektioner varje vår och höst och som liten företagare har jag inte råd att sitta på så stort lager så det gamla måste ut när det nya ska in. En bra chans för er och nödvändigt för mig för att göra plats för nytt.

 

Dessutom, kom ihåg: Everytime you buy from a small company, an actual person (dvs jag!) makes a little happy dance! Jag är så glad och tacksam varje gång ni handlar hos mig, ett perfect sätt att stötta min lilla verksamhet.

The coreshop hittar ni här. 

 

Ha en riktigt fin helg gänget!

3963650F-BD43-4BFD-85A2-8F2168A364A3

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *