Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Häng med på en aktiv julkalender!

  • 27 november, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

I december händer det mycket på mina olika instagramkonton. Jag kommer köra två julkalendrar, en med mitt team och en på min webshops instagram. Vi kommer bjuda på massor av recept, övningar, tips och bra rabatter!

På teamets instagram, Team at core, bjuder jag och resten av teamet på ett tips varje dag. Maria som är vår yogalärare kommer prata om hur du kan få in yogan i vardagen, hur du kan lära dig mindfulness genom olika andningsövningar och dela med sig av sina tankar kring just yoga. Samantha som är PT och massör kommer dela med sig av recept, övningar och hur du på ett enkelt sätt kan massera dina familjemedlemmar för att ge avslappning och mjukhet i musklerna. David kommer dela med sig av tekniktips kring de olika basövningarna (knäböj, marklyft osv) och jag kommer dela med mig av tips kring löpning, bålträning, knipövningar och såklart recept. Dessutom lovar jag ett par riktigt bra erbjudanden på PT online och andra onlinetjänster inför våren!

På shopens instagram, The coreshop, kommer jag att ha en kampanjvara varje dag hela december fram till jul. Kampanjen gäller endast under 24 timmar och jag sänker varan med upp till 50 %! Varje morgon kl 7 presenteras dagens vara på shopens konto så håll koll, det blir allt från reflexer till byxor, linnen, redskap för hemmaträning och böcker!

 

Team at core hittar du här

The coreshop hitter du här

 

dsc_0740

 

0
By Madeleine Rybeck, 27 november, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *