Back to home
in Lifedesign, Livet, Okategoriserade

En helg av återhämtning

  • 3 december, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Jag har haft en väldigt lugn och skön helg, vilket var precis vad jag behövde. Jag kände mig så himla trött på fredagkväll trots att jag inte tyckte att jag hade gjort så mycket på dagen och veckan hade inte varit mer stressig än vanligt, inte alls. Ändå var jag helt slut! Fredagkvällen ägnade vi åt att julpynta huset och sen åt vi ostbricka i soffan.

Vi har spenderat helgen med familjen, i lördags var vi till Jönköping och handlade, stora tjejen hade bokat pysseldate med sin faster och jag och David tog med oss lillan och åkte först till Ikea och sen till A6 för att kolla lite, handla lite och bara hänga lite. Vi fick med oss en del fint till nya huset, himmel vad jag längtar efter att få flytta in nu!

På A6 hittade jag sen ett par jeans vilket var väldigt efterlängtat, jag har inte köpt nya på typ fem år och de två jag har, ett par vita och ett par blå, har jag båda fått av min mamma. Jag må vara farlig på att ha mycket träningskläder, men de används ju både på jobbet och när jag tränar, men vardagskläder är iaf inget jag kastar bort pengar på i onödan. Dessa var välbehövliga och efterlängtade, de andra har blivit så stora i rumpan så de bara hänger!

Igår söndag började jag dagen med 15 km löpning innan frukost. Det var inte många anda själar ute vid 7 på första advent men jag njöt verkligen av ensamheten, så skönt att bara tassa fram i mörkret. När jag kom hem fixade vi adventsbrunch med äggröra, svamp, bacon, glutenfria croissanter, Nutella, grönsaker, smoothie och stora koppar te/kaffe. Sen satt vi länge vid bordet och bara mös, älskar helgmornar!

Resten av dagen gick i lugnt tempo, min man bakade bröd och lagade en stor gryta, jag sov middag 1,5 timme med lilla tjejen och spelade memory med stora tjejen. Sen gjorde vi glutenfri pizza till middag och jag valde kantareller och ädelost på min bit, det var en hit kan jag säga!

På kvällen tänkte jag yoga men jag orkade inte byta om så det fick bli en tidig kväll i säng istället. Underbart!

Hur har ni haft det i helgen? Hoppas ni är pigga och laddade för en ny vecka!

0
By Madeleine Rybeck, 3 december, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *