Back to home
in Löpning, Okategoriserade, Tips, Träning

Fredagsfys- bål och kondition

  • 7 december, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Fredagsfys- bål och kondition

Den här veckan har rusat förbi! Jag kan inte förstå att det redan är fredag igen och jag har två lediga dagar framför mig. Tyvärr har jag fortfarande ont i halsen, tydligen har jag halsfluss, var på VC tidigare idag, så det blir ingen träning för mig i helgen men jag bjuder på ett pass för er som är sugna på att komma ut och få lite frisk luft i lungorna och svett i pannan!

Passupplägg

10 minuter uppvärmning tex cykel, rask promenad eller lätt jogg

10 varv, varje varv består av 2 minuter konditionsträning (tex spring en minut, vänd tillbaka eller cykla 2 minuter på hög puls) samt en bålövning enligt nedan. Efter varje bålövning vilar du en minut ett varv blir alltså 4 minuter totalt.

Stort lycka till och happy training!

By Madeleine Rybeck, 7 december, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck