Bålträning,  Kvinnohälsa,  Mammaliv,  Okategoriserade,  Tips,  Träning,  Träning och graviditet

Knipbootcamp sponsras av Knipkulor.se

Okej gänget, jag har en fantastisk nyhet till er! På måndag börjar vårt knipbootcamp som pågår fram till nyårsafton, alla deltagare kommer knipträna två gånger per dag enligt mina instruktioner och på vägen också lära sig massa nytt om knipträning, bäckenbotten och hur allt hör ihop för en stark kropp som tål en aktiv vardag. Dessutom hoppas jag på att vi efter denna utmaning ska ha suddat ut en del av det tabu som finns kring detta ämne, alla ska lära känna sin bäckenbotten och musklerna i slidan bättre!

Två av deltagarna vinner en plats i min bålträningsutmaning i februari där alla deltagare kommer få filmade träningspass för bålen varje vecka, värde 295 kr/person. Nu har vi också ytterligare en vinst! En av deltagarna kommer vinna en uppsättning knipkulor från knipkulor.se/lustjakt vilket gör knipträningen både enklare och mer effektiv. Med knipkulor behöver du aldrig oroa dig för om du kniper på rätt sätt, kroppen använder automatiskt rätt musiker för att hålla dem kvar inne i slidan och eftersom det finns en tyngd inne i kulan som rör sig hela tiden så blir det väldigt bra träning för slidans muskler.

För att delta i utmaningen och ha chans att vinna någon av våra fina vinster: 

Följ @madeleine_rybeck på instagram (klicka på namnet för att komma direkt till min instagram)

Kommentera under aktuell bild (som du ser nedan) att du deltar samt tagga alla dina vänner som du tror också vill delta, desto fler vänner desto större chans att vinna!

Lägg själv upp en bild innan söndag där du berättar att du kommer delta, tagga mig och tipsa dina vänner om att hänga med.

Använd taggen #knipbootcamp när du skriver om utmaningen under december månad så hittar alla deltagare varandra och vi hjälps åt att peppa och påminna varandra.

Knipträna två gånger per dag hela december enligt de tips och instruktioner jag ger på min instagram. Första instruktionerna kommer ut på måndag morgon.

Jag utser två vinnare som presenteras på min instagram den 2 januari.

Vinsten kan inte inlösas emot kontanter. Vinnare utses av mig och kan inte överklagas. 

180407-webb-124

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *