Stöd tjejmarathon- spring där du är!

På onsdag 12 december kör vi ett event för att stötta Panzisjukhuset i Kongo, det sjukhus vi stöttar via Tjejmarathon varje år. Loppet går i juni men insamlingen pågår under hela året. Den här gången gör vi ett event där alla kan springa där de befinner sig, tillsammans gör vi skillnad!

Varför just nu? Jo, denna vecka tar nämligen Dr Deniz Mukwege, grundare och chefsläkare på Panzisjukhuset, emot årets fredspris för sitt arbete med att hjälpa alla dessa kvinnor som kommer till sjukhuset med förlossningsskador, skador från våldtäkter och från misshandel, i Kongo är sexuellt våld en krigsstrategi och det inbördeskrig som råder gör kvinnorna i landet otroligt utsatta.

dsc_0073

Annie som är drivkraften och hjärnan bakom Tjejmarathon

I Stockholm finns ett gemensamt event i Ursvik kl 18, läs mer om det här. För er som inte befinner er i Stockholm, spring en runda själv där du befinner dig på onsdag kväll, berätta gärna om loppet i dina sociala media och uppmana vänner och familj att stötta insamlingen. Totalt har vi under de år vi hållit på samlat in ca 800 000 kr, målet är att nå en miljon! Mer om eventet över hela Sverige (och världen såklart!) hittar du här. 

img_2676

Olika produkter du kan köpa för att stötta insamlingen

Du kan stötta insamlingen i samband med din löptur eller när som helst annars. Det gör du genom att swisha till 1235219183, Märk insättningen Panzisjukhuset eller Run 4 panzi. Du kan också sätta in pengar på handelsbanken 6153-609212648. Vi har också pannband till försäljning, för 250 kr får du ett snyggt pannband med Tjejmarathon på, pengarna går självklart rakt till insamlingen! Det finns även Flipbelt, tröjor och armband, lämna en kommentar eller maila mig på kontakt@lifeatcore.com om du vill köpa.

Kör hårt på onsdag!

img_2680-1img_2679img_2681

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *