Back to home
in Lifedesign, Livet, Okategoriserade

Summering av min helg

  • 10 december, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Idag är en bra dag! Det riktigt känns i hela kroppen och jag är så himla tacksam för det. Jag har haft två dåliga måndagar i rad där jag varit låg på energi, låg på kreativitet och låg på prestation, jag har liksom inte orkat eller velat ta tag i nånting. Idag däremot vaknade jag med en stark känsla i kroppen! Halsflussen är borta, kvar är endast lite snorigt men jag känner mig pigg i huvudet. Jag yogade en timme efter att ha jobbat två timmar imorse (japp, jag är uppe väldigt tidigt och älskar det!), sen åt jag frukost med familjen innan jag tog tag i dagens mail och förberedande av PT-pass. Nu har jag just ätit lunch efter att ha jobbat ikapp bokföringen för förra veckan, haft en löpcoach-kund utomhus (magiskt väder, frisk luft!) och packat alla helgens ordrar från min webbshop.

1920

Jag har haft en väldigt bra helg också. I fredags var jag till vårdcentralen och fick veta att jag hade halsfluss, inte så kul kan man tycka men jätteskönt för mig, direkt jag fick medicin så minskade smärtan i halsen och jag kunde svälja normalt. Tyvärr fick jag ställa i fredagens PT-kunder för att inte smitta någon men jag fick några extra timmar hemma med mina hjärtan istället. Fredag kväll dukade vi upp lite buffé här hemma för att fira att vi sålt lägenheten, nu kan vi lägga allt fokus på huset som vi får i januari, oj vad vi längtar efter att renovera och göra fint nu!

Lördagen ägnade vi åt att inventera lagret på min webbshop. Denna vecka kommer alla vårkläderna så jag ville inventera innan för att slippa gå igenom allt nytt också om några veckor, nu har vi koll på lagret och kan räkna det nya när vi ändå packar in det. Det är alltid ett grisjobb att inventera, jag hatar det, men det är en så himla skön känsla när man vet att allt stämmer och har koll på vad som finns mycket av, vad som behöver beställas in nytt och vad som har sålt bra. Det är otroligt tydligt att det är sport-bhar, miniband och linnen som går mest, det gillar ni tydligen att handla! Bra för mig att veta, då kan jag ta in extra mycket av detta framöver och mindre av sånt som inte säljer lika mycket. Jag är väldigt mån om er kunder och det går alltid att maila mig om du är på jakt efter nåt som inte finns inne, jag tar gärna hem!

Igår var verkligen stora julbakar-dagen här hemma. Vi har bakat en del innan också, igår blev det dock glutenfria saffransbullar och sen blev det äntligen ett pepparkakshus, vilken grej alltså! Förra året var första gången vi gjorde ett pepparkakshus, Elsa tyckte det var så himla kul! Då tyckte jag det gick väldigt smidigt, i år vette fasen vad vi höll på med, det blev liksom rivningsobjekt av alltihop. Limmande, dekorerande och pysslande ledde bara till att det blev fulare och fulare, ena sidan av taket gick av och väggarna stod och lutade. Haha, vilken katastrof! Elsa var lika nöjd ändå såklart men jag tror vi får hemläxa på design och arkitektur till nästa år...

dsc_1648

Kvällen spenderade jag i soffan med rygg/magsmärtor. Jag får emellanåt ett slags tryck över njurarna och revbenen som nästan förlamar mig, jag får svårt att andas, svårt att gå upprätt och ta djupa andetag. Jag har sökt för det för många år sen men de hittade inget, jag har nog haft det i 20 år eller mer. Ett tag trodde jag att det var kopplat till menscykeln men det kommer inte regelbundet utan ibland kan det bara gå två veckor emellan. Dessutom hade jag det även under graviditeterna ibland. Jag har också misstänkt vätskebrist, jag har fått det några gånger efter långpass när jag druckit dåligt, men jag har aldrig hört om någon som får ont i njurarna av att dricka lite för lite. Jag menar, SÅ lite dricker jag ju aldrig?! Som tur är försvinner det alltid över natten men kvällen gick ju lite på halvfart och jag gick i säng redan vid 21. Kanske var det pga det jag vaknade så himla pigg och stark idag? Sömn är ju faktiskt the shit!

Hur var din helg? Berätta!

0
By Madeleine Rybeck, 10 december, 2018
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *