Back to home
in Kvinnohälsa, Mammaliv, Okategoriserade, Tips

Häng med på knipbootcamp!

  • 14 december, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Häng med på knipbootcamp!

I måndags satte jag ingång ett knipbootcamp online. Det är gratis och alla kan hänga med! För att delta ska du knipträna två gånger per dag fram till nyårsafton enligt de instruktioner du får av mig. På min instagram delar jag med mig av tips kring knipträning 2-3 gånger i veckan under hela perioden och där får du också instruktioner kring hur du ska knipa, hårt, länge, i olika intervaller osv för att bli så stark som möjligt i bäckenbotten.

Tidigare i veckan lade jag upp en film med övingar för de inre magmusklerna och berättade också varför det finns ett samband mellan hur stark du är i bålen och hur stark du är i bäckenbotten. Om du missade den, klicka in på min instagram och titta! Igår lade jag upp ett inlägg där jag förklarade tekniken för att knipa på rätt sätt, många kvinnor pressar neråt/utåt istället för att lyfta bäckenbotten uppåt och då blir du inte starkare, tvärtom! Kika in och läs det, samt instruktionerna för hur ni ska knipträna resten av veckan.

På måndag kommer nya instruktioner, då berättar jag också om alla fördelar med knipträning och varför du behöver det även om du inte fött barn.

Häng med du också, det är såklart aldrig försent att börja!

dsc_1570

 

By Madeleine Rybeck, 14 december, 2018
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck