Back to home
in Debattinlägg, Kvinnohälsa, Livet, Mammaliv, Okategoriserade

Konsten att älska sin kropp

  • 19 december, 2018
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Att älska sin kropp innebär inte att vara felfri. Det innebär inte att vara perfekt i ordets traditionella mening, inte heller att aldrig känna sig avigt inställd till sig själv.

Att älska sin kropp innebär att acceptera alla sina fel och brister och ändå känna sig värdig. Att se den där rynkan i pannan, groparna i låret, den lite för stora näsan, för lilla munnen och de sneda tårna och ändå fortsätta älska.

Tänk om du kunde älska din kropp som du älskar dina barn! "Jag är arg på dig för att du skrek åt mig nyss, jag är ledsen för att du inte lyssnar på mig, jag är trött på att tjata på dig och jag är irriterad på att du glömde vantarna på förskolan nu igen, men jag älskar dig ändå."

"Jag är less på att du inte orkar springa till bussen längre, jag är besviken på dig för att du inte orkar 10 armhävningar, jag är trött på att du är så mjuk och sladdrig men jag älskar dig oavsett."

Att vara perfekt och att vara felfri är inte samma sak. Det finns inga felfria människor men perfekta är vi allihopa! Oavsett rynkor, valkar, bristningar eller stora öron. Älska dig själv som du är, när det kommer till kritan är du är den enda du har!

1
By Madeleine Rybeck, 19 december, 2018
0 Comments
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *