Min webshop,  Okategoriserade

Min julklapp till er- 15 % i hela min webshop

Gänget, imorgon är det julafton! Jag blir alltid lite nostalgisk såhär vid årets slut, jag summerar året och det som varit och blickar framåt med stora ambitioner och massa glädje inför det nya året.

Detta år har bjudit på så mycket häftigt, det kommer en årskrönika inom kort, och ni som följer mig och läser min blogg varje dag är en stor del i hur fint det här året varit. Ni ger så mycket kärlek och energi, det är verkligen en ynnest att få kalla detta mitt jobb! Som tack till er för detta år vill jag ge er en julklapp som jag hoppas ska inspirera er inför nästa års träning.

Foto 2018-12-18 10 52 01 (1)

Under julhelgen 23-26 december har ni som följer mig 15 % rabatt på hela sortimentet i min webbshop The coreshop. Allt från den allra nyaste kollektionen med massa snygga kläder till vår populära utrustning för hemmaträning, min kokbok, min träningsdagbok, mössor, pannband, reflexer, bollar, trådlösa hörlurar, strumpor och ja- precis alltihop!

Ange koden JUL2018 i kassan så dras rabatten automatiskt.

 

Du hittar webshoppen här. 

 

Och du- ha en riktigt GOD JUL!

Foto 2018-12-18 10 51 05

4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *