Back to home
in Filmer, videoblogg, Okategoriserade, Tips, Träning

Videoblogg- ett helkroppspass med miniband

  • 3 januari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Videoblogg- ett helkroppspass med miniband

Om du är sugen på lite träning idag eller i helgen så kommer här ett tips! På filmen delar jag med mig av ett pass för hela kroppen som du kan köra hemma eller utomhus, den enda utrustning du behöver är ett miniband eller två om du är olika stark i olika muskelgrupper, samt en bänk eller stol i lagom höjd.

Jag berättar upplägget på passet i filmen men det var bitvis extremt blåsigt så ljudet faller bort lite. Passet bygger på fyra superset, dvs två övningar i ett par som du kör utan vila emellan. Du kör varje superset tre varv innan du går vidare till nästa.

Fråga om du undrar något, annars kör hårt!

0
By Madeleine Rybeck, 3 januari, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.