Back to home
in Kvinnohälsa, Livsinspiration, Löpning, Min webshop, Okategoriserade, recept, Träning och graviditet

Välkommen till nya Life at Core!

  • 4 januari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Nu är det äntligen dags att visa upp första delen av vårens nya projekt. Jag är så himla spänd och taggad för detta och ser framemot att höra vad ni tycker!

Projektet kommer att bestå av två delar, den stora delen kommer först om ett par veckor och kommer ge er som läser denna blogg massor av nytt värde, siten kommer fyllas av tips, inspiration, filmer och annat som ger er tips, ny kunskap och en enorm bank av träningspepp att använda för ett hållbart friskare och starkare liv.

Den första delen består av att vi har flyttat och helt byggt om bloggen som ni säkert ser. Detta innebär att jag har också inkluderat webshopen här på samma sida för att på så sätt påbörja projektet att skapa en stor portal under samma tak. För er som läsare underlättar detta väldigt mycket eftersom ni hittar allt på samma ställe.

180407-webb-29

Foto Madeleine Wejlerud

Flytten innebär att shopen blivit så otroligt mycket snyggare och dessutom väldigt mycket mer lätthanterlig för dig som kund! Min förhoppning är att den ska kännas härlig och inspirerande och att ni ska få en enkel och tydlig överblick när ni klickar runt. Jag blir otroligt glad om ni tar en minut och kikar in i den och sen kommenterar med vad ni tycker och om det är något ni saknar, i detta nya system har jag nästan obegränsade möjligheter att anpassa innehåll och utseende.

För att fira flytten och shopens nya snygga design har jag lagt ut massor av plagg på januarirea, 30-50 % rabatt och chans att göra riktigt bra fynd! Rean gäller endast till den siste februari så passa på! Du hittar shopen här, eller via länken högst upp på sidan. 

180407-webb-32

Foto Madeleine Wejlerud

Andra delen av projektet då? Ni får hålla er lite till men jag kan avslöja att det handlar om att skapa en medlemsportal med användbara tips, filmer, recept och massor av annat som ska inspirera just dig till ett starkare och friskare liv, fullt av glädje och livskvalitet. Lite som ett magazine fast ändå inte, det kommer fortfarande vara jag som personlig avsändare på allt. Detta projekt kommer dock innebära att jag kan satsa ännu mer tid på min blogg vilket innebär ännu mer innehåll och högre kvalitet till er. Den här siten kommer vara allt du behöver för att bibehålla motivationen, fylla på med idéer och hitta träningsglädje under 2019. En riktigt bra grej med andra ord. Om ett par veckor ska jag berätta allt, jag lovar!

0
By Madeleine Rybeck, 4 januari, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *