Back to home
in Föreläsningar/workshops, Lifedesign

Vårens första webkurs- hållbara vanor för träning och kost

  • 6 januari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Vårens första webkurs- hållbara vanor för träning och kost

Den 14 januari startar vårens första webkurs. Kursen pågår under 4 veckor och vi fokuserar tillsammans på att skapa hållbara vanor för både träningen och kosten. Detta görs genom att du som deltagare får ett skräddarsytt kostupplägg med tre olika alternativ för frukost, lunch och middag samt sex olika mellanmål. Du får även varje vecka en filmad föreläsning där jag pratar om planering och rutiner för hållbar hälsa samt två filmade träningspass för hemmaträning.

Kursen kostar 695 kr att delta i och jag har ett begränsat antal platser. Du bokar dig genom att köpa kursen i min webbshop, klicka här för att komma direkt till beställning! Sedan kontaktar jag dig för mer info.

 

Information om webkurs Hållbara vanor

Kursperiod 4 veckor, start 14 januari

Innehåll 

8 filmade träningspass för hemmaträning eller gym (matta, boll och miniband behövs)

4 filmade föreläsningar (planering i praktiken, 3 ben för bättre hälsa, 3 faktorer som påverkar förutsättningarna för hållbara vanor och 5 lifehacks för en hållbar livsstil)

En kostplan med 3 frukostar, 3 luncher, 3 middagar och 6 mellanmål (anpassad efter din aktivitetsnivå samt eventuella allergier)

Tillgång till individuell coaching online via en gemensam facebookgrupp.

Kostnad 695 kr

Anmälan sker via beställning i min webbshop. Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är fredag den 11 januari men först till kvarn gäller, jag har endast ett begränsat antal platser. När statusen i webshopen visar slut i lager så är platserna slut. 

Frågor innan anmälan? Maila mig på kontakt@lifeatcore.com!

0
By Madeleine Rybeck, 6 januari, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.