Back to home
in Filmade träningspass

Filmat träningspass- 3D överkropp

  • 9 januari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Filmat träningspass- 3D överkropp

En gång i veckan kommer ni från och med nu att få ett komplett filmat träningspass här i bloggen. Innehåll och fokus kommer att variera, löpstyrka, bålträning, hemmaträning, cirkel, utegym, övningar för bättre hållning osv men gemensamt för passen är att de visar övningarna, anger hur du ska köra passet och även innehåller tekniktips kring utförandet.

Idag har jag filmat ett 3D-pass åt er med fokus på överkroppen. Som jag också berättar i filmen så jobbar man inte med separata muskelgrupper inom 3D-filosofin utan man tänker mer rörelser tex pressar, drag, rotationer osv men jag har ändå försökt välja övningar som tar mer på just överkroppen, benen får vara med en del och hjälpa till ändå.

Jag förklarar precis hur passet går till i filmen och berättar också om antalet reps och upplägget på passet. Du behöver inte ha en 3D-matta för att köra det men det underlättar för mig när jag ska visa och förklara de olika rörelserna.

Lycka till!

By Madeleine Rybeck, 9 januari, 2019
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följ mig på Instagram

@madeleine_rybeck