Back to home
in Livet, Mammaliv

Husägare

  • 13 januari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Husägare

Bloggen har ekat lite tyst de sista dagarna och orsaken stavas HUSÄGARE! I fredags fick vi äntligen nyckeln till vårt nya hus som vi köpte i oktober och vi har ägnat varje vaken sekund åt att fixa där sen dess. Vi har köpt ett äldre hus som förvisso är i otroligt bra skick men som behöver en hel del renovering, badrummet är helt orange och brunt á la 70-tal, köket är ganska instängt och fullt av skåp och hyllor som tar plats, sovrummen har gamla och mörka tapeter.

Vi drog igång direkt i fredags med att riva ner alla tapeter, ta bort lister och rulla bort heltäckningsmattor. Igår fortsatte vi med tapeter, spacklade och började måla lite väggar samt började tömma skåpen ur köket, vi har beställt ett nytt som kommer levererat på onsdag så det är lite bråttom.

Planen är att flytta in kring 1 mars och innan dess vill vi hinna renovera så mycket vi kan, att bo i ett renoveringskaos med småbarn är inget jag ser framemot. Helt klara kommer vi inte bli tills dess men jag hoppas på att sovrummen ska vara klara (det blir de nog kommande vecka), golvet ska hinna läggas i hela huset (parkett överallt utom i kök och hall), jag ska hinna måla och inreda mitt stora kontor i källaren (bl a filmhörna för att filma alla träningspass till er och fotohörna för att fota mat till recept!) och köket ska stå på plats. Sen får vi byta ut badrummet, fixa källaren där bastu och dusch ska bli spa-avdelning med badkar och lounge samt bygga ut altanen senare i vår och sommar. Vi jobbar väldigt effektivt min man och jag så jag tror säkert det går bra, vi har bra barnvakt från farmor också som kommer och roar barnen medan vi jobbar, ovärderligt!

Om du är nyfiken på hur renoveringen går och vill se mer bilder från huset så har jag startat ett eget instagramkonto för detta, Maddes paradis. Klicka på namnet så kommer du direkt dit och kan följa vår resa, den går i en rasande fart just nu men kommer nog snart att lugna ner sig!

0
By Madeleine Rybeck, 13 januari, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.