Back to home
in PT online

Lediga platser för PT online vår 2019

  • 13 januari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Lediga platser för PT online vår 2019

Under våren 2019 kommer jag ha möjlighet att ta in ett par nya klienter för PT och kostrådgivning online. Jag har dock endast fem platser lediga. Som klient hos mig väljer du först om du vill ha hjälp kosten, träningen eller både och. Därefter får du besvara ett antal frågor om dig själv, ditt nuläge, hur du tränar, vad dina mål är, allergier osv och utifrån det skapar jag ditt upplägg.

Du får ett nytt upplägg var fjärde vecka där träningen utvecklas och varieras för att du ska nå ditt mål, maten byts ut och justeras i mängd om det behövs för att du ska nå dina mål där och för att uppläggen hela tiden ska kännas roliga och inspirerande.

Under hela tiden du har mig som PT online har du fri mailsupport dvs du kan maila så mycket du vill med dina frågor och funderingar. Jag svarar på alla mail inom 24 timmar alla vardagar. Utöver detta lämnar du varje vecka en rapport där du berättar hur det gått för dig under veckan, vi följer upp att du är på rätt väg mot de mål vi satt upp tillsammans och jag stämmer av om det är något jag behöver justera i upplägget inför kommande vecka.

För att ansöka om en av platserna hos mig gör du såhär:

Maila mig på kontakt@lifeatcore.com och berätta om dig själv, vad du vill ha hjälp med och hur din tidsplan ser ut. Ange också om det är kosten, träningen eller både och du vill ha coaching kring. Jag har som sagt bara fem platser de närmaste månaderna och det är först till kvarn som gäller på dessa.

PT online träning kostar 1000 kr/månad

Kostrådgivning online kostar 1500 kr/månad

Full support dvs både kost och träning kostar 2000 kr/månad

Minsta samarbetstid är tre månader för att vi ska hinna göra en varaktig förändring, jag tror som ni vet inte på några quickfixes.

Välkommen med din ansökan!

0
By Madeleine Rybeck, 13 januari, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.