Back to home
in Bålträning, Min webshop, Webkurser

Bålträning online- häng med!

  • 24 januari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Vilken reaktion det blev på mitt inlägg om de inre magmusklerna och hur vi ska aktivera dessa på rätt sätt! Jag har ju levt i min lilla bubbla med mina klienter och mina events och där är det liksom så självklart att det fungerar såhär, jag blev lite chockad över att ni är så många som faktiskt aldrig hört någon coach lära ut detta på rätt sätt. Men jag är SÅÅ tacksam över att ni är så många som har delat mitt inlägg och hjälpt mig sprida detta, nu skapar vi en revolution hörni!

Alla ni som nu känner er peppade att ta tag i det här med bålstyrkan och hitta de där inre magmusklerna en gång för alla, ni har en superchans nu! Den 4 februari startar min båltränings-utmaning online där vi fokuserar på just detta, att stärka kroppen inifrån och ut, jobba med bål, bäckenbotten och stabilitet i kroppen både för dig som nyligen fått barn, som har äldre barn och som inte har fött några barn alls men känner att du vill skapa en sån där superstark bål som står pall för precis vad som helst!

Under fyra veckor får du tre filmade pass i veckan via mail. Passen innehåller tre övningar var, samtliga med fokus på de inre magmusklerna. Jag förklarar tekniken utförligt och berättar också mer om hur bål, bäckenbotten, hållning och stabilitet hör ihop. Totalt 12 olika träningspass som börjar från helt grundläggande nivå och successivt blir svårare för varje vecka. Utmaningen passar alla, du som nyligen har fått barn behöver ha varit på din efterkontroll och fått allt godkänt.

Det kostar endast 295 kr att delta och du anmäler dig genom att maila mig på kontakt@lifeatcore.com eller direkt genom att köpa kursen här i min webbshop (klickbar länk).  Jag återkommer sen med all info via mail. Du behöver endast en träningsmatta och en pilatesboll för att kunna utföra alla övningarna. Som bonus så tävlar jag ut en månad med PT och kostrådgivning online till två av deltagarna, använd taggen #maddesbålträning på instagram för att vara med och tävla! Anmälan är bindande.

Varmt välkommen!

0
By Madeleine Rybeck, 24 januari, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *