Back to home
in Min webshop, Okategoriserade

Stor vinterrea i min webshop

  • 27 januari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Vi går mot ljusare tider och det är så himla skönt! Redan är det ljusare på mornarna, ljust längre på kvällarna och den sista veckan har vi fått njuta av förvisso ganska kalla men magiskt vackra dagar med blå himmel och klar luft. Jag älskar våren och allt den bär med sig, mer energi, mer motivation, starkare livslust! För de flesta innebär våren också en större lust att träna, såväl utomhus som på gymet och det gör såklart mig som coach och PT glad, mer rörelse till folket!

För dig som känner suget att komma igång med träningen nu i vår och behöver utrusta dig med rätt kläder och utrustning har jag ett tips. Just nu kör jag en stor rea i min webbshop med massor av kläder och hemmaträningsprodukter på 30-50 % rabatt. Ett perfekt tillfälle att göra bra fynd och få tag i snygga och funktionella kläder till ett riktigt bra pris. Min webbshop är unik på så sätt att jag personligen har handplockat de produkter som finns där, jag köper inte in hela kollektioner från mina leverantörer utan jag tar de plagg och produkter som jag tror på och kan stå för. På så sätt kan du alltid kontakta mig om du vill veta mer om tex passformen på en jacka eller längden på ett par tights, jag har provat och utvärderat allt!

Du hittar min webbshop här. (klickbar länk) Hoppas du hittar några riktigt bra fynd och som sagt, hör gärna av dig om du vill veta mer om nåt särskilt plagg!

0
By Madeleine Rybeck, 27 januari, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *