Back to home
in Event

Running Halmstad 2019

  • 29 januari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Nu är det dags att planera in vårens stora löparhelg! Under två dagar bjuder jag och Samantha från mitt team in er till inspiration, gemenskap och massa ny kunskap kring löpning och allt däromkring. Detta är helgen för dig som älskar löpning men också dig som vill lära dig att älska det! Upplägget passar alla, från nybörjare till proffs, vi anpassar alla pass utefter deltagarna och du kan alltid köra på din egen nivå.

Datum 4-5 maj

Plats Tylebäck, intill Prins Bertils stig, Halmstad

Kostnad 2395, inkl alla måltider, övernattning i dubbelrum, alla träningspass och föreläsningar. Samtliga deltagare får även en löpar t-shirt samt en fin goodiebag från Röhnisch. Priset gäller vid bokning innan den 1 mars, därefter kostar det 2495 kr.

Anmälan öppnar söndag 3 februari kl 9.00, då finns en länk till bokningen här i bloggen samt på min Instagram och teamets Instagram.

Vill du läsa mer om eventet? Här kan du kolla in hur höstens event var.

Program

LÖRDAG

9.00 Välkomna! Incheckning och genomgång av helgen

9.30 Löpteknik, hur vad och varför? Det finns massor av knep för att göra löpningen både lättare och roligare, samt minska dina risker att skada dig. Här går vi igenom hållning, höftens position, vi pratar steglängd, fotisättning, armföring osv och lägger stort fokus på att du som deltagare får träna praktiskt. Vi ger individuell feedback för förbättringar!

10.30 Mellanmål

11.00 Coreträning för löpare, ett pass med fokus på stabiliserande övningar specifika för just löparens rörelsemönster

12.00 Lunchbuffé

13.30 Föreläsning kost för prestation, hur kan vi använda kosten som ett hjälpmedel för att orka springa längre eller snabbare och få en bättre återhämtning?

15.00 Långpass, Prins Bertils stig, 10-20 km där var och en kan vända när det känns lagom och vi springer i ett lugnt tempo och njuter av den magiska omgivningen!

18.00 Middag

SÖNDAG

8.00 Morgonjogg, 5-7 km i lugnt tempo för att väcka kroppen och skaka loss lite efter gårdagens långpass

9.00 Frukostbuffé

10.00 Styrka och rörlighet för löpare, praktiskt pass med massor av användbara övningar just för dig som springer.

11.30 Skadeförebyggande träning workshop, Samantha som arbetar som massör berättar vilka de vanligaste löparskadorna är och hur du kan göra för att förebygga dem. Här blandar vi teori och praktik.

12.30 Lunchbuffé

14.00 Intervallpass, pulsträning där vi övar på att hitta olika pulsnivåer och lära känna vår kropp maximalt utan att pressa oss över gränsen.

15.00 Avslutning

Varmt välkomna!

0
By Madeleine Rybeck, 29 januari, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *