Back to home
in Livet, Löpning, Okategoriserade

Winter wonderland

  • 30 januari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Alltså äntligen har vintern kommit på riktigt! Jag är alldeles salig och kan knappt hålla mig inomhus, vilken magiskt vacker värld vi lever i. Jag är egentligen mest en sommarmänniska, jag älskar sol och värme. Kyla är bland det värsta jag vet och det är en av anledningarna till att jag flyttade från Umeå ner till Göteborg för snart 16 år sedan. -25 grader är liksom inte kul för någon. Men just nu har vi sån där perfekt vinter här i södra Sverige och man kan faktiskt inte annat än att älska den! Massa snö, en handfull minusgrader, blå himmel och frisk luft. Nästan overkligt bra.

Igår var jag ute och sprang en sväng på lunchen. Jag var inte alls sugen på att sticka ut på morgonen men sen när solen kom fram var det ju fantastiskt, så himla glad att jag väntade! Der knarrade under skorna när jag tog mig fram längs cykelbanor och stigar och jag var alldeles rosig om kinderna när jag kom hem. Löpning har en tendens att sätta ett sånt där fånigt flin på mina löppar hela dagen, det är inte så mycket som kan förstöra en dag då jag har fått springa. Vilket lyckopiller, och helt gratis!

Nu hoppas jag att det här håller i sig några veckor i alla fall så jag hinner njuta massor, massor. Inte kallare, inget regn, ingen halka. Ska vi säga så?

0
By Madeleine Rybeck, 30 januari, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *