Back to home
in Event

Running Halmstad vår 2019- anmälan öppen!

  • 3 februari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Nu öppnar vi anmälan till vårens härliga löparhelg. Två dagar med fokus på löpteknik, styrka för löpare, härlig morgonpigg längs havet, ett minnesvärt långpass, god mat, inspirerande föreläsning om kost och mycket mer. Detta är helgen för dig som vill inspireras i din löpning och bli starkare men även hitta en djupare träningsglädje.

Tylebäck Halmstad 4-5 maj 2019

Kostnad 2395, inkl alla måltider, övernattning i dubbelrum, alla träningspass och föreläsningar. Samtliga deltagare får även en löpar t-shirt samt en fin goodiebag från Röhnisch, värde 349 kr. Enkelrumstillägg 200kr. Priset gäller vid bokning innan den 1 mars, därefter kostar det 2495 kr.

Program
LÖRDAG
9.00 Välkomna! Incheckning och genomgång av helgen
9.30 Löpteknik, hur vad och varför? Det finns massor av knep för att göra löpningen både lättare och roligare, samt minska dina risker att skada dig. Här går vi igenom hållning, höftens position, vi pratar steglängd, fotisättning, armföring osv och lägger stort fokus på att du som deltagare får träna praktiskt. Vi ger individuell feedback för förbättringar!
10.30 Mellanmål
11.00 Coreträning för löpare, ett pass med fokus på stabiliserande övningar specifika för just löparens rörelsemönster
12.00 Lunch
13.30 Föreläsning kost för prestation, hur kan vi använda kosten som ett hjälpmedel för att orka springa längre eller snabbare och få en bättre återhämtning?
15.00 Långpass, Prins Bertils stig, 10-20 km där var och en kan vända när det känns lagom och vi springer i ett lugnt tempo och njuter av den magiska omgivningen!
18.00 Middag


SÖNDAG
8.00 Morgonjogg, 5-7 km i lugnt tempo för att väcka kroppen och skaka loss lite efter gårdagens långpass
9.00 Frukostbuffé
10.00 Styrka och rörlighet för löpare, praktiskt pass med massor av användbara övningar just för dig som springer.
11.30 Skadeförebyggande träning workshop, Samantha som arbetar som massör berättar vilka de vanligaste löparskadorna är och hur du kan göra för att förebygga dem. Här blandar vi teori och praktik.
12.30 Lunch
14.00 Intervallpass, pulsträning där vi övar på att hitta olika pulsnivåer och lära känna vår kropp maximalt utan att pressa oss över gränsen.
15.00 Avslutning
Varmt välkomna!

Anmälan sker via denna länk

Bekräftelse på att du fått en plats skickas ut under måndagen. Om helgen skulle bli fullbokad så meddelas du detta och eventuell inbetald summa återbetalas direkt. Du kan välja att betala med swish eller faktura. Anmälan är bindande.

Varmt välkommen!

0
By Madeleine Rybeck, 3 februari, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *