Back to home
in Filmade träningspass

Filmat träningspass- skonsamt yogapass för rörlighet och styrka

  • 5 februari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Filmat träningspass- skonsamt yogapass för rörlighet och styrka

För någon vecka sen fick jag en förfrågan av en bekant. Kan du skapa ett yogapass som funkar för min kropp? Jag har mycket smärtor i kroppen, kan inte belasta mina handleder och kan inte böja mina knän under någon längre stund. Jag är ju ingen rutinerad yogi men har hållit på några år nu och ville såklart gärna hjälpa till så jag funderade några dagar innan jag satte ihop nedanstående pass.

Fokus ligger på att stärka ryggen samt öka rörligheten i den, helt enligt kvinnans önskemål. Jag har kapat alla klassiska rörelser som solhälsningar, hunden och kobran, för att hennes kropp inte klarar dem, kvar är ett mjukt och rofyllt pass med mycket andning, chans att landa i din egen kropp och mjuka upp den, kanske som ett morgonpass för att vakna till liv?

Testa det gärna om du är nyfiken på att börja yoga, och berätta sen hur det kändes!

0
By Madeleine Rybeck, 5 februari, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.