Back to home
in Event, Löpning, Löpträning i grupp, Okategoriserade, Träningsevent & kurser

Sugen på lopp i år? Jag arrangerar två stycken!

  • 8 februari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Sugen på lopp i år? Jag arrangerar två stycken!

I vår arrangerar jag två olika löptävlingar, en för dig som är nybörjare på löpning och en för dig som vill utmana dig lite mer. Båda loppen är fantastiska naturupplevelser och det längre loppet är dessutom helt ideellt där alla pengar vi samlar in går till ett väldigt viktigt ändamål.

Den 11 maj arrangerar jag tillsammans med Länghems IF och Hofsnäs herrgård för fjärde året i rad Hofsnäsloppet. Du kan springa 5 eller 10 km och vi har även ett knattrade för alla barn som såklart är gratis att delta på. Loppet går i Hofsnäs, 3 mil utanför Borås och banan är mestadels stig, en liten del asfalt.

Inför detta lopp har du också möjlighet att delta i en träningsgrupp under 10 veckor för att lära dig mer om löpteknik, olika former av intervaller samt teknik för att springa i backe. Gruppen träffas torsdagar från den 28 februari och det kostar endast 550 kr att delta, då får du både startplats i loppet, 10 veckors träningsgrupp och ett träningsprogram för 10 veckor fram till loppet.

Allt om loppet och anmälan hittar du här.

Den 5 oktober arrangerar jag tillsammans med Ann-sofie Forsmark för sjunde året i rad Tjejmarathon. Loppet går i Ursvik, Stockholm och du kan välja på 5, 15 eller 50 km. Alla tre distanserna går i terräng och det är en fantastisk bana! Anmälningsavgiften går som vanligt till Panzisjukhuset i Kongo där dr Deniz Mukwege, som nyligen mottog Nobels fredspris för sitt arbete, hjälper tusentals kvinnor som blivit våldtagna eller fått förlossningsskador efter att ha fött barn i alldeles för tidig ålder. Totalt har vi under de år vi hållit på samlat in nästan 900 000 kr, i år är målet att komma över en miljon!

Alla som anmäler sig till loppet får hjälp med coaching online för halva priset hos mig fram till loppet. Och jag lovar, alla kan vara med! Om du idag klarar 5 km så kan du träna upp dig för att klara loppet i oktober med rätt upplägg.

Allt om loppet och anmälan hittar du här.

Jag hoppas att vi ses på något av loppen under året, det brukar vara en folkfest!

0
By Madeleine Rybeck, 8 februari, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.