Back to home
in Filmade träningspass, Kost och recept, Kvinnohälsa, Min webshop, Tips, Träning

Medlemssiten- äntligen är den här!

  • 11 februari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Alltså jag är så pirrig i magen nu va! Jag har jobbar med detta sen i höstas och spenderat otaliga nätter med att fundera på om det verkligen är en bra idé, om jag inte tagit mig vatten över huvudet och fått hybris, och sen funderat hit och dit och upp och ner på hur jag vill ha det. Och nu är den här- min nya medlemssite! Inget av detta hade varit möjligt utan Karin L, den grymma tjej som hjälpt mig bygga om hela hemsidan, integrera webshopen på samma site och nu också skapat en medlemssite. Jag har alla idéer och tankar i mitt huvud men hon har översatt dem till något konkret och verkligt som är både snyggt och användarvänligt. Jag är för evigt tacksam!

På sidan nu ser ni under den översta sliden med de senaste inläggen, en egen slide. Här hittar ni exklusivt medlemsinnehåll, sånt som bara är läsbart för dig som är medlem på sidan. Jag kommer lägga ner min själ i denna del av sidan och ge er kompletta filmade pass varje vecka, recept varje vecka med näringsberäkning och fokus på snabb och nyttig vardagsmat samt livsinspiration i form av stresshantering, livspusslet som mamma och konkreta verktyg för dig som vill välja en annan väg än det traditionella ekorrhjulet. Självklart kommer det också att finnas vanliga inlägg tillgängliga på siten men för dig som vill ha allt och få tillgång till de allra mest genomarbetade artiklarna och texterna, bli medlem!

Det fantastiska med detta är att hemsidan nu kommer bli en del av min inkomst. Det innebär att jag kan lägga mer tid på den och att skapa värdefullt innehåll till er. Som ni vet så måste vi alla prioritera att få mat på bordet och oavsett hur mycket jag älskar att skriva och skapa tips, filmer och recept till er så är min tid begränsad. Nu kan jag göra det jag älskar och nå ut till er alla i hela landet, och samtidigt leva på det, vilken fantastisk möjlighet! Detta är också ett utmärkt sätt för er som tycker om det jag gör att genom en liten summa varje månad stötta mitt arbete och hjälpa mig att kunna ge er ännu mer.

Att vara medlem kostar endast 69 kr/månad om du tecknar dig för helår. 3 månader kostar 75 kr/månad och vill du betala månadsvis löpande så kostar det 79 kr/månad.

Självklart har jag också en premiärkampanj!

Om du blir medlem under februari månad betalar du endast 65 kr/månad för helår!

Klicka här för att bli medlem.

 

Jag ser så mycket fram emot att höra era tankar om detta, och tack för att ni är så många som gillar det jag gör. Tack vare det vågar jag mig på att prova ett upplägg med hemsida som jag inte tror att någon annan i hälsobranschen nånsin gjort förut.

Nu kör vi!

1
By Madeleine Rybeck, 11 februari, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.