Back to home
in Min webshop, Tips

Slutrea i webshoppen- 50 % på massor av kläder!

  • 24 februari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Slutrea i webshoppen- 50 % på massor av kläder!

Vi har officiellt fått vår i södra Sverige nu, enligt meteorologen på TV här om dagen. Galet, det känns som att det aldrig blev någon riktigt vinter i år? Det kommer säkert bakslag och mer snö, det räknar jag med (och det är ju mysigt med snö!) men temperaturen över dygnet är tydligen så hög nu att det räknas som vår.

Kanske blir du precis som jag sugen på lite nytt och fräscht i garderoben inför säsongen? Jag blir alltid extra glad när jag får ta fram vårens linnen, kortare tights och tunnare tröjor, det blir en sån pirrig känsla i kroppen! Att kunna skippa handskarna eller pannbandet också, det är som att jag blir lite snabbare och starkare i löpspåret direkt bara av känslan!

Nu är det bara en vecka kvar på vinterns stora rea i min webbshop och vi spurtar in i mål! Alla kläder som reas höjs nu från 30 % till 50 % rabatt och du har chans att göra riktigt bra fynd. Tights i olika modeller, kompression, yoga, gym osv. T-shirts, långärmade tröjor, tjockare tröjor för utomhusträning och linnen. Dessutom flera snygga löparjackor, strumpor och sport-bhar, också till halva priset. Jag har även en del utrustning såsom trådlösa hörlurar, miniband och chinsband till 30 % rabatt.

Rean gäller så långt lagret räcker och max till söndag 3 mars, du kommer direkt till rean genom att klicka här. 

Kompressionstights med extra hög midja samt långärmad tröja i tunnare material, båda 50 % just nu

0
By Madeleine Rybeck, 24 februari, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.