Back to home
in Livet, Okategoriserade

Sjukstuga

  • 25 februari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Sjukstuga

Vi har sjukstuga här hemma sen ett tag, stora tjejen blev krasslig i mitten av förre veckan och fick vara hemma från förskolan, lillan blev dålig i fredags och i lördags kväll fick jag ont i halsen. Otroligt irriterande när man egentligen bara vill ut och njuta i solen! Jag hade verkligen sett framemot att springa långpass igår men fick byta det mot en promenad med vagnen istället.

Lillan har hostat så hela huset skakar på nätterna så sömnen har varit minst sagt bristfällig de senaste tre nätterna. Tacksam som attan över att ha ett jobb som ändå går att sköta så bra hemifrån för jag har en minst sagt späckade vecka framför mig. Också otroligt tacksam över att ha ett jobb som är så roligt, även om jag sitter här både trött och sliten efter helgen så känner jag sån himla pepp på att sätta igång med veckan! Jag har en proppfull mailkorg att ta hand om, massa ordrar att packa från rean i min webbshop och dessutom ska jag fota frukostar till er inför det inlägg som kommer upp här i bloggen i eftermiddag med olika frukostar för olika mål och behov. Missa inte det!

Nu får jag sätta igång. Ha en härlig måndag gänget!

0
By Madeleine Rybeck, 25 februari, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.