Back to home
in Event, Föreläsningar/workshops, Löpning, Löpträning i grupp, Träningsevent & kurser

Running Halmstad- 1 mars höjs priset!

  • 27 februari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Running Halmstad- 1 mars höjs priset!

Det är mycket som händer nu när våren kommer och jag känner mig faktiskt lite stressad över att hinna berätta för er om allt. Jag vill ju att ni ska få chansen att hänga med på alla mina roligheter, ta del av mina kampanjer och erbjudanden och få ut maximalt av att hänga här med mig, både på nätet och IRL, där jag ju verkligen älskar att träffa er!

Idag vill jag påminna er om att vi höjer priset på vår löparhelg Running Halmstad den 1 mars. Två dagar med löpteknik, föreläsning, långpass längs prins Bertils stig, god mat, löpstyrka, rörlighet och mycket mer. Detta är verkligen en fantastisk helg som jag och Samantha i mitt team nu gör för tredje gång. Vi håller till på Tylöhus, ett stenkast från Tylösand och självklart kör vi alla våra pass utomhus för att njuta maximalt av omgivningen.

Helgen passar alla, du måste absolut inte vara en duktig eller snabb löpare. Vi har gjort passen så att alla kan hänga med, vi håller till på mindre ytor där ingen kommer efter och på långpasset bestämmer du själv precis hur långt du springer innan du vänder.

Hela helgen inklusive boende i dubbelrum, mat, alla pass och föreläsning kostar endast 2395 kr till den 1 mars, därefter 2495 kr. I priset ingår även en fin goodiebag samt en löpartröja från Röhnisch! PROGRAM

LÖRDAG

9.00 Välkomna! Incheckning och genomgång av helgen

9.30 Löpteknik, hur vad och varför? Det finns massor av knep för att göra löpningen både lättare och roligare, samt minska dina risker att skada dig. Här går vi igenom hållning, höftens position, vi pratar steglängd, fotisättning, armföring osv och lägger stort fokus på att du som deltagare får träna praktiskt. Vi ger individuell feedback för förbättringar!

10.30 Mellanmål

11.00 Coreträning för löpare, ett pass med fokus på stabiliserande övningar specifika för just löparens rörelsemönster

12.00 Lunch

13.30 Föreläsning kost för prestation, hur kan vi använda kosten som ett hjälpmedel för att orka springa längre eller snabbare och få en bättre återhämtning?

15.00 Långpass, Prins Bertils stig, 10-20 km där var och en kan vända när det känns lagom och vi springer i ett lugnt tempo och njuter av den magiska omgivningen!

18.00 Middag

SÖNDAG

8.00 Morgonjogg, 5-7 km i lugnt tempo för att väcka kroppen och skaka loss lite efter gårdagens långpass

9.00 Frukostbuffé

10.00 Styrka och rörlighet för löpare, praktiskt pass med massor av användbara övningar just för dig som springer.

11.30 Skadeförebyggande träning workshop, Samantha som arbetar som massör berättar vilka de vanligaste löparskadorna är och hur du kan göra för att förebygga dem. Här blandar vi teori och praktik.

12.30 Lunch

14.00 Intervallpass, pulsträning där vi övar på att hitta olika pulsnivåer och lära känna vår kropp maximalt utan att pressa oss över gränsen.

15.00 Avslutning

Varmt välkomna!

 

Du anmäler dig genom att fylla i detta formulär. 

 

Varmt välkommen till en härlig helg!  

0
By Madeleine Rybeck, 27 februari, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.