Back to home
in Kost och recept, Webkurser

Komma i form utan dieter och förbud? Nu har du chansen!

  • 28 februari, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Komma i form utan dieter och förbud? Nu har du chansen!

För mig handlar vardagsmaten om att det ska gå fort, smaka bra, hålla mig mätt och ge mig all näring jag behöver. Jag avskyr alla dieter som pratar om förbud och måsten, fokuserar på allt du INTE får äta och bryr sig mer om kalorimängd än näringsinnehåll eller smak. Att äta sunt och hållbart handlar inte om att dricka pulverdrinkar, juicebanta eller några andra dumheter, det handlar om att skapa en rutin i vardagen där du är mätt och nöjd hela tiden, där maten ger dig den energi du behöver för att orka vara aktiv, både på fritiden, på jobbet och med familjen. Maten ska ge kraft och styrka, inte göra dig hungrig, grinig och urlakad! Dessutom ska den passa alla, vem har tid att stå och laga särskild mat till barnen liksom?!

På måndag börjar min månadsutmaning Maddes 3 snabba. Där får du som deltagare tre recept i veckan, alla enligt ovanstående koncept. Ett vegetariskt recept, ett med kyckling/fisk och ett med kött. Måltiderna tar max 20 minuter att laga, de ger dig massor av näring och energi, smakar bra och passar för hela familjen. En portion innehåller 500 kcal, en perfekt mängd för en medelaktiv, medelstor kvinna som vill må bra och hålla en sund vikt. Det är absolut ingen bantningskur utan lagom med mat i en bra fördelning av kolhydrater, protein och fett. Här utesluts inget, vi kan äta allt men inte alltid och framförallt i lagom mängd.

Nyttig mat kan vara både god, snabb och enkel! 

Utöver dessa 12 recept på fyra veckor får du också en dagsplanering med frukost, lunch, middag och två mellanmål. Där ser du precis hur du lägger upp en bra dag för att hålla dig mätt, ha energi och slippa sötsug. Just sötsuget är nog det som de allra flesta upplevde som positivt under höstens kostutmaning, jättemånga vittnade om att det försvann helt!

Jag älskar dina recept Madde, vi har börjat käka massa vego här hemma och jag har äntligen hittat en kosthållning som känns hållbar. Du gör det bäst som vanligt!

Detta kan jag verkligen rekommendera alla att hoppa på! Var med i november och har aldrig känt mig så balanserad och välmående i kosten som jag gör nu!

Mitt sötsug har helt försvunnit! Förut gick jag alltid i skåpen och sneglade på kvällarna, det var som att jag aldrig blev helt nöjd, men nu är jag så mätt och nöjd så det behövs inte. Suget efter kakor och chips är helt borta. Dessutom har jag gått ner fem kilo i vikt, vilken oväntad bonus!

Som grädde på moset så får du som deltagare varje vecka en specialutmaning, något som syftar till att skapa hållbara rutiner kring kosten generellt, tex att dricka tillräckligt med vatten, ta med dig mellanmål till jobbet eller liknande. Saker som hjälper dig att äta på ett sätt du mår bra av, från och med nu och resten av ditt liv!

Vegetariskt behöver inte vara krångligt eller svårt, och du håller dig lika mätt, om du äter rätt!

4 veckor

3 recept/vecka, totalt 12 recept

Max 20 minuters tillagning

500 kcal med en bra balans av protein, kolhydrater och fett

1 vegetariskt, ett kött, ett fisk/kyckling

En dagsplan för en bra planerad matdag med fem måltider

En specialutmaning varje vecka

Dessutom! 2 av er deltagare vinner en månad var med PT och kostrådgivning online värde 2000 kr/person. Detta vill ni inte missa!

 

Kostnad Ord pris 295 kr, medlemmar på hemsidan betalar endast 200 kr. (du kan lösa medlemsskap till premiärpris till idag 28 februari här)

Anmälan Sker genom att du bokar tjänsten i min webbshop här, så kommer ett bekräftelsemail med all information inom några timmar. Sista anmälningsdag söndag 3 mars, start 4 mars.

Varmt välkommen att skapa en ny, hållbar kosthållning i ditt liv!

Kan man äta pasta och ändå hålla en sund vikt? Jag ger dig svaret! 

 

0
By Madeleine Rybeck, 28 februari, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.