Back to home
in Event, Löpning, Löpträning i grupp, Träningsevent & kurser

Spring Hofsnäsloppet i vår!

  • 6 mars, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Spring Hofsnäsloppet i vår!

Den 11 maj är det dags för årets Hofsnäsloppet. I vackra Hofsnäs kan alla vara med, gammal som ung, nybörjare som rutinerad, löpare, stavgångare, barnvagnspromenerare och såklart barn i alla åldrar. Du väljer 5 eller 10 km och blir glatt påhejad längs vägen av den härliga publiken och våra duktiga funktionärer.

Det är fjärde året i rad som jag tillsammans med Hofsnäs herrgård och Länghems IF arrangerar Hofsnäsloppet. Ett motionslopp som vill inspirera till rörelseglädje och gemenskap och som bjuder in hela familjen att delta. Barnen deltar gratis på knatteracet (ett eller två varv på gräsmattan utanför herrgården, alla kan vara med!) och sen fikar hela familjen på en filt i vårsolen.

Vill du ha hjälp att komma i form inför loppet så häng med på den gemensamma löpträningen varje vecka inför loppet, torsdagar kl 18 i Länghem. Vi började i torsdags men det går jättebra att hoppa på nu!

Har du frågor kring loppet? Hör av dig till mig på kontakt@lifeatcore.com så berättar jag mer.

Anmäler dig gör du här (klicka)

Betalar din startavgift gör du här (klicka)

 

Varmt välkommen till en härlig vårdag utomhus!

0
By Madeleine Rybeck, 6 mars, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.