Back to home
in Bålträning, Filmade träningspass, Kvinnohälsa, Löpning, Mammaträning, Min webshop, Okategoriserade, Träning och graviditet

Ny webkurs: Löpning efter graviditet

  • 14 mars, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Ny webkurs: Löpning efter graviditet

Löpning och hopp efter graviditet, är det bara att glömma? Eller får man acceptera att det kanske läcker lite ibland, att ryggen ömmar pga att magen inte orkar stabilisera som förut och att oron för framfall ständigt är närvarande?

Nej, nej, nej och nej på samtliga!

Du behöver inte acceptera nånting, kroppen kan bli minst lika stark efter graviditet som den var innan. Med rätt träning av bålen, fokus på de inre magmusklerna, och knipträning med rätt teknik samtidigt som du lär dig korrekt löpteknik kan du komma tillbaka till löpning på ett bra sätt för att kunna springa obegränsat.

Nu släpper jag platserna till en helt ny webkurs- Löpning efter graviditet. Under åtta veckor får du filmade träningspass (två per vecka) med fokus på att stärka kvinnokroppen efter graviditet och förlossning, för att förbereda den för löpning, samt ett träningsprogram där vi långsamt går från noll till att kunna springa fem kilometer.

Kursen passar alla, dig med småbarn såväl som äldre barn som vill stärka upp kroppen på rätt sätt. Det behöver dock ha gått minst tre månader sen förlossning. Allt material skickas ut via mail och alla pass kan utföras hemma, du behöver endast en matta, en pilatesboll och ett miniband.

Kursen startar den 15 april och det kostar endast 695kr att delta. Anmälan sker till kontakt@lifeatcore.com eller genom att beställa kursen i min webshop, klicka här. Anmälan är bindande.

0
By Madeleine Rybeck, 14 mars, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.