Back to home
in Event, Föreläsningar/workshops, Löpning, Löpträning i grupp

Running Halmstad- häng med på två dagars löpglädje och inspiration!

  • 2 april, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Är du sugen på att lära dig mer om löpteknik, styrka och rörlighet för löpare samt kost för dig som tränar? Vill du uppleva magisk natur, hav, skog och frisk luft? Vill du hänga med likasinnade, äta gott och inspireras till rörelseglädje? Då tycker jag du ska hänga med oss till Halmstad!

Den 4-5 maj kör vi återigen vårt populära löparläger Running Halmstad. En helg med fokus just på löpning för precis alla som tycker om att springa. Passen är anpassade för att både nybörjare och mer erfarna löpare ska kunna delta, vi håller till på mindre ytor där ingen kommer efter och delar in oss i grupper utifrån erfarenhet och löpvana. Alla är välkomna och alla kommer att få ut massor av både teknikträning, föreläsningar och mysiga löprundor längs havet.

PROGRAM

LÖRDAG

9.00 Välkomna! Incheckning och genomgång av helgen

9.30 Löpteknik, hur vad och varför? Det finns massor av knep för att göra löpningen både lättare och roligare, samt minska dina risker att skada dig. Här går vi igenom hållning, höftens position, vi pratar steglängd, fotisättning, armföring osv och lägger stort fokus på att du som deltagare får träna praktiskt. Vi ger individuell feedback för förbättringar!

10.30 Mellanmål

11.00 Coreträning för löpare, ett pass med fokus på stabiliserande övningar specifika för just löparens rörelsemönster

12.00 Lunchbuffé

13.30 Föreläsning kost för prestation, hur kan vi använda kosten som ett hjälpmedel för att orka springa längre eller snabbare och få en bättre återhämtning?

15.00 Långpass, Prins Bertils stig, 10-20 km där var och en kan vända när det känns lagom och vi springer i ett lugnt tempo och njuter av den magiska omgivningen!

18.00 Middagsbuffé

SÖNDAG

8.00 Morgonjogg, 5-7 km i lugnt tempo för att väcka kroppen och skaka loss lite efter gårdagens långpass

9.00 Frukostbuffé

10.00 Styrka och rörlighet för löpare, praktiskt pass med massor av användbara övningar just för dig som springer.

11.30 Skadeförebyggande träning workshop, Samantha som arbetar som massör berättar vilka de vanligaste löparskadorna är och hur du kan göra för att förebygga dem. Här blandar vi teori och praktik.

12.30 Lunchbuffé

14.00 Intervallpass, pulsträning där vi övar på att hitta olika pulsnivåer och lära känna vår kropp maximalt utan att pressa oss över gränsen.

15.00 Avslutning

Kostnad 2495 kr inkl boende i dubbelrum (enkelrumstillägg 200 kr), all mat under helgen, alla pass, föreläsning samt en fin goodiebag från Röhnisch med bland annat en löpartröja, värde 349 kr. 

 

Du anmäler dig genom att fylla i detta formulär. 

 

Varmt välkomna!

2
By Madeleine Rybeck, 2 april, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *