Back to home
in Filmade träningspass, Min webshop, Tips, Träning, Träningstips

Filmat träningspass: HIIT-pass för rygg och axlar, utan hopp

  • 5 april, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Filmat träningspass: HIIT-pass för rygg och axlar, utan hopp

HIIT betyder High Intensity Interval Training. Intervaller alltså, med kort vila och högt tempo. Detta pass bygger på 5 set per övning, 30 sek jobb/30 sek vila. Jag valde att göra det med fokus på överkroppen och utan några hopp, för att det ska passa alla. Totalt sju olika övningar vilket ger en arbetstid på 35 minuter. Ett perfekt pass att köra efter en kort löprunda eller om du vill träna hemma utan att ha tillgång till så mycket utrustning. Det passar även perfekt på resan, ett gummiband kan du ta med dig i väskan, det tar ingen plats! (just den här dagen blåste det ganska mycket men jag tror ni hör vad jag säger ändå, jag försökte prata när vinden lugnade sig)

Pass liknande detta ingår varje vecka för de som är medlemmar här på min hemsida. Ett filmat pass med förklaring av upplägg och teknik, ibland med fokus på löpning eller löpstyrka, ibland bål, ben eller överkropp. Medlemmarna får ett nytt filmat pass i veckan, oftast på tisdagar eller onsdagar. Utöver det får de minst ett recept i veckan, ofta på måndagar, samt 1-2 artiklar om hälsa, träning, kost eller stresshantering, ämnen kopplat till en hälsosam och hållbar livsstil. Materialet är låst endast för medlemmar och detta är alltid det material jag lägger ner extra mycket tid på.

Utöver detta får mina medlemmar alltid boka mina tränigsevent före alla andra, de har alltid 10 % rabatt i min webbshop (även på rean) samt extra bra pris på mina utmaningar online, som Maddes 3*30 som börjar på måndag.

Vill du också bli medlem? Det kostar från 69 kr/månad och du tecknar dig genom att klicka in här. Ingen bindningstid på månadsprenumeration, du avslutar själv precis när det passar dig!

Nu kör vi passet!

 

4
By Madeleine Rybeck, 5 april, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.