Back to home
in Event, Föreläsningar/workshops, Löpning, Löpträning i grupp, Tips, Träningsevent & kurser

Workshop om löpteknik i Göteborg på lördag

  • 10 april, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Workshop om löpteknik i Göteborg på lördag

Om du bor i Göteborg och gillar att springa tycker jag du ska se hit! På lördag kommer jag nämligen hålla en workshop i Slottsskogen med både föreläsning och träning. Passet körs på uppdrag av Team Powerwoman och jag kommer föreläsa om träningsplanering för löpare (hur och vad ska vi träna för att bli snabbare, starkare och hålla oss skadefria?) samt hålla ett pass på ca 45 minuter med löpteknik följt av korta intervaller i backe.

Vi börjar kl 11 och håller på ungefär till 12.30, samling vid Plikta i Slottsskogen. Passet är anpassat för alla, såväl nybörjare som rutinerade löpare och jag lägger alltid upp det så att ingen kommer efter, vi jobbar på en liten yta där alla kör i att eget tempo.

Det kostar 250 kr för alltihop, anmälan sker genom att skicka PM till Sofia på Instagram (klicka på hennes namn så kommer du direkt dit), det går också bra att maila mig på kontakt@lifeatcore.com

 

Varmt välkomna!

1
By Madeleine Rybeck, 10 april, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.