Back to home
in Okategoriserade

Det här med dagsformen…

  • 17 april, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Det här med dagsformen…

Igår morse sprang jag en mil innan frukost. Exakt samma runda som jag sprang i fredagskväll, då på lätta ben och med en härlig känsla i kroppen. I söndags skuttade jag 18 km innan frukost och kom hem alldeles hög på endorfiner.

Igår var känslan mer som att jag fått ärva en nittioårings avdankade kropp, allt var jobbigt! Pulsen hög, benen trötta, andningen osynkad hela passet. Ingenting fungerade!

Jag är så konfunderad över detta med dagsform, man vet ju aldrig hur den är! På pappret hade jag gjort allt rätt, ätit bra dagen innan, sovit bra, haft vilodag dan innan. Ändå var kroppen helt slut. Ibland är det ju precis tvärtom, stressig dag, inte hunnit äta, sovit dåligt och kört ben dagen innan. Ändå drar man av jordens intervallpass utan att blinka.

Jag fattar noll!

1
By Madeleine Rybeck, 17 april, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.