Back to home
in Event, Föreläsningar/workshops, Kvinnohälsa, Träning och graviditet, Träningsevent & kurser

Mom on retreat- vilken helg!

  • 30 april, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Det är alltid lika svårt att försöka sammanfatta dessa eventhelger vi kör, det är ett sånt tempo hela helgen för att allt ska klaffa och alla ska få ut maximalt av helgen så när man väl landar på andra sidan blir det lite tomt. Jag är så otroligt tacksam över möjligheten att få jobba med detta och träffa alla dessa fantastiska kvinnor!

Helgen har handlat om mammor och mammakroppen och vi har fokuserat mycket på bålen, hur vi aktiverar bålen från grunden, får kontakt med musklerna i bäckenbotten och stärker upp kroppen efter graviditet och förlossning för att kunna vara obegränsade i våra kroppar. För mig är detta mitt största mål med mitt jobb, att hjälpa så många kvinnor jag bara kan att känna sig obegränsade i sin kropp trots ett eller flera barn.

Två olika bålpass där vi byggde från grunden, ett svettigt och flåsigt konditionspass helt utan hopp, för att skona knän och bäckenbotten, ett styrkepass med fokus på hemmaträning och ett med fokus på parträning och parövningar har vi hunnit med. Dessutom föreläste Samantha om kvinnokroppen, hormoner, muskulatur och genetiska skillnader mot den manliga kroppen samt om den typiskt kvinnliga stressen som leder till så många sjukskrivningar och att så många mår dåligt. Väldigt viktigt och givande! Vi toppade allt med ett flow-pass som fokuserade på mindfulness och stretch och sen fick deltagarna hänga i SPAet några timmar och bara koppla av.

Jag har fått massa frågor om denna helg och om den kommer igen, och det gör den såklart! Håll utkik närmare sommaren, då släpper vi platserna till höstens upplaga av Mom on Retreat!

 

Tack till Röhnisch som försåg våra deltagare med superhärliga tights och en fin goodie bag och tack till Stenungsbaden för bra mat, vacker natur, mysigt spa och härliga lokaler. Störst tack till Samantha som gör dessa helger tillsammans med mig, du är ovärderlig och en sån äkta eldsjäl! <3

3
By Madeleine Rybeck, 30 april, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.