Back to home
in Bålträning, Filmade träningspass, Kvinnohälsa, Mammaträning, Min webshop, Träning och graviditet, Webkurser

Maddes bålträning- ny kursstart 13 maj!

 • 1 maj, 2019
 • By Madeleine Rybeck
 • 2 Comments

I februari körde jag första omgången av Maddes bålträning online med över 150 deltagare. Kursen var enormt uppskattad och det var fantastiskt att få följa er alla på resan mot en starkare kropp. Nu öppnar jag upp för en ny grupp och med start den 13 maj har ni nu chansen att hänga med och träna upp bålen från grunden!

Maddes bålträning är ett koncept där jag ger er tre filmade pass i veckan under fyra veckor, totalt 12 olika pass. Kursen börjar från noll dvs vi går igenom grundläggande aktivering av de inre magmusklerna, hur du kopplar ihop dessa med bäckenbotten och hur bålens olika muskler fungerar tillsammans. Fokus ligger på kvinnokroppen efter graviditet och förlossning men sist hade jag även flera män med samt kvinnor som inte fött barn så alla har verkligen nytta av denna kurs!

Du behöver inga som helst förkunskaper, det enda jag vill är att du ska ha varit på din efterkontroll om du nyligen fått barn. Jag förklarar och visar alla övningarna tydligt på filmerna och du kan sen spara ner filmerna till din egen dator för att ha kvar och träna med hela livet.

Som en extra morot så tävlar jag ut en jättefin vinst till alla som deltar! Två av deltagarna vinner en månad var med PT och kostrådgivning online där ni får skräddarsydda upplägg för kost och träning samt onlinecoaching under fyra veckor. Priset är värt 2000 kr/person!

Maddes bålträning kostar endast 295 kr att delta i, är du dessutom medlem här på min hemsida betalar du bara 200 kr! Du bokar kursen genom att klicka in och beställa den här. All information kommer sedan via mail inom 24 timmar (kolla skräpposten, ibland hamnar det där!). Under kursen kan du sen ställa dina frågor kring övningarna till mig via mail eller PM på Instagram eller Facebook, jag finns här för er hela tiden.

Varmt välkommen!

14
By Madeleine Rybeck, 1 maj, 2019
 • 2
2 Comments
 • Camilla Lehmann
  11 maj, 2019

  Hej! Finns det möjlighet till att komma med i gruppen som startar på måndag? Mvh, Camilla

  • Madeleine Rybeck
   11 maj, 2019

   Det går bra, anmäl dig under helgen då kommer infomail på måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *