Back to home
in Föreläsningar/workshops, Löpning, Löpträning i grupp

Öppen workshop i Göteborg- löpstyrka

  • 6 maj, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Öppen workshop i Göteborg- löpstyrka

På söndag gästar jag återigen Göteborg för att hålla en workshop för Team Powerwoman. Temat denna gång är styrketräning för löpare och jag kommer dela med mig av massor av tips kring detta och hur du som löpare kan träna för att motverka skador samt kunna springa snabbare och lättare. Passet passar alla som springer, oavsett nivå. Jag ger alltid alternativ till de olika övningarna och vi jobbar alla på individuell nivå, såväl nybörjare som erfarna löpare får ut massor av att delta!

 

Du behöver inte vara medlem i Team powerwoman (vilket förövrigt är gratis och något jag rekommenderar, massa pepp och inspiration där!) utan det går bra att delta ändå.

Söndag 12 maj kl 11.00-12.30

Plikta lekplats, Slottsskogen, Göteborg

Kostnad 250 kr, betalas till BG 806-4297 skriv Löpstyrka som meddelande

Har du frågor om passet är du välkommen att maila mig på kontakt@lifeatcore.com eller Sofia Hagström som arrangerar dagen, ni når henne på sofiahagstroms@gmail.com eller på hennes Instagram, klicka här.

6
By Madeleine Rybeck, 6 maj, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *