Event,  Löpning,  Löpträning i grupp,  Träning,  Träningsevent & kurser

Running Halmstad- en riktig löparhelg!

I helgen var det dags för tredje upplagan av Running Halmstad, ett event med fokus på löpning på en av de vackraste platserna jag vet! Jag blir lika stolt varje gång jag får visa upp mitt vackra Halmstad för deltagarna och jag älskar hur alla bara drar efter andan när de se de vackra vyerna längs prins Bertils stig. Dessutom levererar Halmstad i princip alltid sol vilket gör det till ett klockrent ställe för just löpning.

Helgen innehöll löpteknik, styrka och bålträning för löpare, en workshop om skador och rehab, föreläsning om kost för prestation, en ljuvligt avslappnande och läkande morgonjogg i vårsolen, långpass på prins Bertils stig och svettiga intervaller på Halmstad arena. Lugnt och tufft, skratt och allvar, teori och praktik. Precis som det ska vara!

Tack alla som deltog, jag och Samantha är så stolta och glada över att få dela vår passion med er!

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *