Back to home
in Livet

Energy reloading… please hold…

  • 13 maj, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

Jag har jobbat tre helger i rad. Oavsett hur mycket jag älskar mitt jobb (och det gör jag verkligen helt vansinnigt mycket!) så tar det på krafterna att jobba så mycket och ge till andra hela tiden. Igår eftermiddag när jag var klar med helgens sista uppdrag, en workshop om löpstyrka för Team Powerwoman (så himla roligt vi hade, världens bästa jobb ju!), så gick åkte vi därför direkt till stugan i Halmstad. Här ska vi vara några dagar nu och ladda batterierna igen, oj så jag har längtat!

Igår ägnade vi kvällen åt att mysa i stugan, grilla hamburgare, kolla TV och somna tidigt. Idag började jag dagen med en löptur längs havet och på stigarna bakom sanddynerna, vilken meditation alltså! Att bara sätta ena foten framför den andra, lyssna på sina andetag, andas in havsdoften och känna pulsen stiga. För mig finns det inget bättre sätt att ladda upp med ny energi, jag bara älskar att vara här!

Det är ju vardag idag så jag jobbar såklart en del också här nere men denna vecka fokuserar jag verkligen på att bara jobba det jag verkligen måste och ägna övrig tid åt att vila och återhämta mig. Som tidigare utmattad måste jag vakta mig själv hela tiden, det finns inga marginaler och jag blir direkt otroligt trött och tappar livslust när det blir för mycket. Det vill jag såklart inte vara med om, så därför ser jag alltid till att få tillräckligt med vila, men ja, ibland kommer såna här perioder och jag är såklart otroligt tacksam över att ha så många klienter och förfrågningar. Det kan göra mig både arg och frustrerad ibland, att inte kunna jobba på som alla andra trots att jag verkligen älskar mitt jobb, utan alltid måsta ta hänsyn till kroppen, men så är det ju. Normalt sett jobbar jag max 30 timmar i veckan numera och då mår jag som en prinsessa!

 

Nu blir det lunchpaus och sen en liten utflykt med familjen, ikväll dyker det upp ett nytt recept här på sidan, håll utkik!

Magisk morgonlöpning som gav så otroligt mycket energi in på kontot! 

 

Löpningen, min livboj när jag behöver landa och ladda om

4
By Madeleine Rybeck, 13 maj, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *