Back to home
in Event, Löpning

Hofsnäsloppet 2019

  • 14 maj, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments

I lördags var det dags för årets upplaga av Hofsnäsloppet, mitt lilla skötebarn som nu firade fem år. Ett gemytligt litet motionslopp med 5 och 10 km på stigar och vägar omkring Hofsnäs herrgård. Som vanligt arrangerade jag loppet tillsammans med Länghems IF och Hofsnäs herrgård och i år hade vi även stöd av både Sparbanken Tranemo och Netshirt ekonomiskt vilket kändes fantastiskt!

Jag har ju haft en löpgrupp hela våren som tillsammans tränat inför loppet, 10 veckor med fokus på löpteknik, styrka, intervaller och att tillsammans komma i form inför loppet. Självklart var det extra kul att följa dem under dagen. Totalt hade vi ca 80 startande i de båda klasserna plus ungefär 20 barn som körde Knatteracet. Jag agerade tävlingsledare, uppvärmer, speaker och prisutdelare under dagens jag hade minst sagt fullt upp men hade otroligt bra hjälp av både LIF-s A-lag som skötte vätskestationerna, Sandra och Lotta som tog tid på alla, svärmor som tog hand om barnen och min man som roddade nummerlappsutdelning och cyklade efter hela truppen för att hålla koll så ingen skadade sig.

I år hade vi perfekt tur med vädret! Tidigare år har det varit aningen för varmt för löparna men i år tror jag alla kände sig nöjda med temperaturen och kunde springa på och göra sitt allra bästa.

Vill du se resultatet från loppet så ligger det på Hofsnäsloppets hemsida. Nedan hittar ni några bilder som min man tog under dagen.

Tack alla som deltog, vi ses nästa år igen!

Uppvärmning with a view så att säga

Sparbanken Tranemo var på plats och delade ut medalj till alla efter loppet

 Alla deltagare fick dessutom en t-shirt från Netshirt!

Några av dagens duktiga deltagare, låna gärna bilder men glöm inte ange källa! 

Vinnarna på 5 respektive 10 km, dam och herr

Uppvärmning för barnen inför knatteracet!

 

1
By Madeleine Rybeck, 14 maj, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.