Back to home
in Filmer, videoblogg, Frågor och svar

Svar på frågestund del 1

 • 23 maj, 2019
 • By Madeleine Rybeck
 • 0 Comments
Svar på frågestund del 1

I helgen hade jag en frågestund här i helgen. Det kom in massa frågor, superkul! Jag har delat upp svaren i två filmer för att det inte ska bli för långt för er att titta på. I första filmen som kommer nedan svarar jag på följande frågor:

 • Hur tänker du kring om man vill äta mer vegetariskt och vad man ska “räkna” baljväxter till? Protein eller kolhydrater?
 • Jag får så otroligt ont i ländryggen när jag springer. Efteråt kan jag knappt gå och har smärta men framförallt hugg i ryggen. Vad göra?
 • Jag undrar om du kan ge mig några tips om man har löparmage.Vill så gärna kunna springa ute och inte bara inne på löpband
 • Hur ofta bör man träna coren?
 • Din bästa tips för att komma igång med löpning så man inte går ut för hårt och tröttnar direkt?
 • Bästa styrkeövningarna för löpare för att bli starkare o hålla sig skadefri?
 • Vad tycker du om att komplettera bra kost med proteinpulver, exempelvis efter träning eller som mellanmål?
 • Är ojämnt stark i benen och vill inte bli skadad när jag springer. Vilken/vilka är dina bästa övningar för att jämna ut det (så snabbt som möjligt förstås;)) och hur ska man tänka med utjämnandet? Fler set på det sämre benet?

Hoppas ni har nytta av svaren och tack för ert engagemang!

 

 

4
By Madeleine Rybeck, 23 maj, 2019
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.