Back to home
in Event, Föreläsningar/workshops, Träningsevent & kurser

Hofsnäs bootcamp, sista anmälningsdag!

  • 24 maj, 2019
  • By Madeleine Rybeck
  • 0 Comments
Hofsnäs bootcamp, sista anmälningsdag!

På söndag den 26 maj är det sista anmälningsdag till Hofsnäs bootcamp, en heldag med utomhusträning, inspirerande föreläsning, god mat och härligt umgänge! Vi har i nuläget endast fyra platser kvar till denna träningsdag. Vi håller till vid Hofsnäs herrgård och tränar i den vackra miljön omkring herrgården samt njuter av lunch lagad av herrgårdens duktiga kockar. Träningen passar alla oavsett nivå, såväl nybörjare som mer vältränade kan hänga med och delta helt på sin egen nivå.

Program Hofsnäs bootcamp 1 juni

9.00 Välkomna!

9.15 Outdoor boost- ett fyspass för hela kroppen där vi varvar styrka och kondition, mjölksyra och skratt. Vi jobbar med egen kroppsvikt och tar naturen till hjälp, massa härliga tips att ta med dig hem till sommarens träningspass!

10.30 Mellanmål

11.00 Core och rörlighet- ett pass för alla! Hur många behöver stärka upp sin bål? Hur många behöver träna mer rörlighet, räck upp en hand! Jag tänkte väl det... detta pass har alla nytta av och vi presenterar bålträning och rörlighet på ett sätt som faktiskt gör det roligt- på riktigt!

12.00 Ljuvlig lunchbuffé på vackra Hofsnäs herrgård. Njut av en vällagad, närproducerad måltid med finaste råvaror, på Hofsnäs herrgård är de riktigt duktiga på bra mat!

13.00 Föreläsning- "Sätt bättre mål!" Spelar det roll hur vi sätter mål? Hur ska vi tänka för att formulera mål som känns inspirerande att uppnå? Hur hanterar vi snedsteg på vägen mot målet? Och inte minst, hur gör vi för att fortsätta orka sätta nya och roliga mål hela livet?

14.15 Silly walk 2.0- välkommen till benpassens moder! Här utmanar vi er på roliga, svettiga och brännande övningar för ben och rumpa.

15.15 Mellanmål

15.30 Final countdown- terränglöpning, hinderbanekrypning, gräsrullning, vem vet? Dagens sista pass ger dig chans att verkligen bli ett med naturen. Vi lovar att bjuda på våra allra härligaste, tokigaste och roligaste övningar. Ett minne för livet!

16.30 Tack för idag!

 

Kostnad 1495 kr för hela dagen inklusive lunch samt en goodie bag från våra fina samarbetspartners, Röhnisch, Seger running mfl.

Anmälan sker på denna länk (klicka)

Betalning kan ske med swish (10 dagar) eller på faktura (30 dagar, fakturaavgift 29 kr tillkommer). Anmälan är bindande.

 

Varmt välkomna!

1
By Madeleine Rybeck, 24 maj, 2019
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram API currently not available.